Sök

Referenser

Gabriel Edelbrock, huskund

"Hylla den som hyllas bör! 
I 6 månader har Fredrik Lidzén på Snäckstrands bygg & Bo AB jobbat med min familjs nya fritidshus på norra Öland. Om en månad står det klart. 
Projektet är en totalentreprenad där Fredrik är både projektledare och snickare, samt att han även har ritat huset åt oss och tagit fram bygghandlingar. Han ligger just nu en månad före tidsplan och vi har hittills inte haft en enda negativ synpunkt på hans arbete. Vår KA har aldrig mött en mer noggrann hantverkare och jag kunde inte vara mer tacksam över att en av mitt livs största investeringar varit lika smidig som en veckohandling på ICA. 
Så om du ska bygga hus på Öland, i Kalmar eller i närheten, missa inte Fredrik!"
Stefan Bergman, kontrollansvarig

"Fredrik är en mycket noggrann, ansvarsfull och kunnig person inom bygg, allt i från ritbordet till det färdiga projektet. I min egenskap som kontrollansvarig har jag bara gott att säga om Fredrik och kan varmt rekommendera honom. Dessutom är han en mycket ödmjuk och trevlig person som är lätt att samarbeta med."
Mats Göransson, huskund

”Jag lärde känna Fredrik för ett antal år sedan när jag var beställare/projektledare för lokalnätsprojekt på E.ON El-nät. Fredrik var då projektledare på ett entreprenadbolag. Vi hade affärer ihop på några miljoner. Jag uppfattade honom som korrekt och ärlig samt en behaglig personlighet. Tyckte att det var tråkigt när han slutade. När jag senare valde att gå i pension för att bli ”hobbysnickare” och bygga ett hus för att sälja, var det naturligt att kontakta Fredrik Lidzén. Han hjälpte mej med ritningar, bottenplattan, stomresning, tak mm. Han har även varit mitt bollplank under byggets gång. Jag känner många snickare, men ingen som är i närheten när det gäller kvalité och noggrannhet som Fredrik. Blir det ytterligare ett projekt så är Fredrik Lidzén mitt enda val. Får även berömma Björn Nilsson (Holgårdens Entreprenad) som han oftast använder för markarbeten.” 
Elin och Adam Urefalk, huskunder

”Fredrik byggde först vårt fritidshus och vi kunde inte blivit mer nöjda. Han hjälpte oss med allt från husskisser till nyckelfärdigt hus och levererade på exakt utsatt datum för inflytt. Kvalitet, pålitlig och noggrann är väl valda ord för att beskriva Fredriks sätt att arbeta. Trygghet och tillit är otroligt viktigt vid val av entreprenör, och det kände vi genom hela vårt husbygge. Vi är oerhört nöjda, och har valt att låta Fredrik bygga även vårt nya hus för permanentboende. Vi kan varmt rekommendera Fredrik och Lenstad Hus Öland.”