Sök

LenstadHus Öland


Att våra hus byggs på totalentreprenad innebär att vi projektleder hela byggprocessen och håller i alla trådar med övriga underentreprenörer. En fördel för dig är att du slipper ha flera olika avtal och kontakter, och kan känna dig trygg med att vi ser till att ditt hus får bästa möjliga standard. Vi har mycket hög finish på våra hus och är bara nöjda med det bästa. 

Ett lösvirkeshus är ett gediget och tätt bygge med tjocka väggar som ger ett energisnålt boende med låga driftkostnader. 

En viktig del för oss är hållbart byggande. Vi vill vara rädda om de naturresurser vi ha och strävar alltid efter att jobba med så lokala, miljövänliga produkter och producenter som möjligt. Som exempel isolerar vi våra Lenstadhus med cellulosaisolering. Detta är bra för naturen, samtidigt som det ger oss en sund boendemiljö då huset tillåts att ”andas”. 

Vi vet att varje familj har individuella önskningar, behov och drömmar och just därför bygger vi kundunika hus. 
Detta innebär att vi lyssnar in dina tankar och önskemål och att vi därefter tar fram en planlösning i samarbete med dig. Vi hjälper dig gärna att tolka kommunens detaljplan om en sådan finns och försöker ta fram bästa möjliga planlösning åt dig utifrån denna.


En personlig byggkontakt 

Vi är ett litet familjärt företag som gärna ser att vi har en tät dialog med dig som kund under hela projektets gång. 
Vi ser också till att vara tillgängliga för att kunna svara på alla frågor och funderingar längs vägen. Det ska vara enkelt att samarbeta med oss. 

Bor du långt ifrån din nya byggplats uppdaterar vi dig gärna med bilder under projektets gång så att du hela tiden kan följa bygget. Vår ambition är att du ska få ditt personliga drömhus precis som du vill ha det och att du ska känna dig stolt över ditt hem när du flyttar in.   


Bakgrund

Varumärket LenstadHus lanserades 2019 av Snäckstrands Bygg & Bo, men företaget har funnits och byggt hus på totalentreprenad sedan 2016. Fredrik Lidzén som är ägare, är också den som ritar våra hus samt projektleder byggena. Namnet LenstadHus är taget från den lilla ölandsbyn Lenstad där familjen Lidzén är bosatt.